Nieuws

Brico Cross Maldegem brengt geen uitschieters

Alice Maria Arzuffi is negende geworden in de Brico Cross van Maldegem. De Italiaanse bleef even haken in de beginfase waardoor ze al snel op achtervolgen werd aangewezen. Bij de heren kwam Gianni Vermeersch met zijn twaalfde plek als beste voor de dag.

Na een naar eigen zeggen teleurstellend WK in Valkenburg, pikte Alice woensdag de draad weer op in de Brico Cross van Maldegem. Maar ook daar liep het in de start meteen mis. “In de start miste ik mijn klikpedaal. Ik geraakte wat in paniek en maakte te veel fouten.”

“Zo kwam ik in de eerste zandstrook in een verkeerd spoor terecht waardoor ik even bleef vasthaken. Ik verloor op die manier opnieuw heel wat plaatsen waardoor ik zowat de hele wedstrijd op achtervolgen was aangewezen.”

Uiteindelijk kwam Alice wel nog terug tot op plaats negen. “Ik heb er alles aan gedaan om terug voorin te geraken maar op zo’n snelle omloop was dit simpelweg onmogelijk. Gelukkig geraakte ik in het slot toch nog in de top tien.”

Bij de heren kwamen Gianni Vermeersch, Braam Merlier en Daan Hoeyberghs in actie. Gianni werd onze beste man met een twaalfde plaats, Braam en Daan finishten respectievelijk op plek veertien en negentien.

Foto: Photopress.be

 

 

 

Team