Nieuws

Top tien voor Arzuffi en Vermeersch in Hoogstraten

Alice Maria Arzuffi heeft zondag het weekend afgesloten met een mooie zesde plaats in Hoogstraten. Bij de heren liet Gianni Vermeersch als 8e het beste resultaat noteren.

Bij de dames in Hoogstraten stond er geen maat op Sanne Cant, die het haalde voor Maud Kaptheijns. Daarachter mengde Alice zich in de strijd om plek drie. “Maar dat bleek uiteindelijk iets hoog te gegrepen” aldus Alice. “Ik was goed weg, maar zakte klein beetje terug. Uiteindelijk kan ik best leven met een zesde plaats. Ik voel aan mijn lichaam dat het einde van het seizoen nadert.”

Mathieu van der Poel won bij de heren, voor  Laurens Sweeck en David van der Poel. Gianni streed tot in slotronde voor de derde podiumplek, maar werd uiteindelijk achtste. Gianni: “Door een foutje verloor ik een beetje voeling met de groep en het kostte krachten om terug te keren. Krachten die ik in de slotronde tekortkwam om echt mee te doen voor plek drie.” Marcel Meisen, die in Lille zwaar ten val kwam, en Braam Merlier kwamen respectievelijk als 25e en 28e over de finish.

Foto: Photopress.be

Team