Nieuws

Geen uitschieters in voorlaatste crossweekend

Zaterdag en zondag werden in Middelkerke en Hulst de slotmanches van respectievelijk de Superprestige en de Brico-crossen afgewerkt. Maar uitschieters vielen er voor Steylaerts-Betfirst niet te noteren.

Alice Maria Arzuffi reed de wedstrijd niet uit na en val en materiaalpech. De Italiaanse kwam in de eerste ronde ten val en trok vervolgens haar versnelling tussen haar kader. Gevolg: lopen, wisselen en een lange achtervolging. Maar ook daaraan kwam een eind toen Alice in de slotfase besloot om af te draaien. Ook onze heren kenden geen al te beste dag aan de kust. Gianni werd 15e en Marcel Meisen eindigde als 19e nog net binnen de top twintig. Braam Merlier en Daan Hoeyberghs kwamen respectievelijk als 26e en 30e over de finish.

Zondag in Hulst bereikte Alice de finish als 12e. "Meer zit er niet meer in. Het seizoen is zo goed als afgelopen en mijn vat is ook ongeveer leeg", aldus Alice. "Volgende zondag in Oostmalle ga ik nog een laatste keer alles geven." Bij de mannen liet Gianni als 17e het beste resultaat noteren. Braam en Marcel kwamen als 24e en 25e over de finish.

Foto: Photopress.be

Team